ECO minerals, Kjendis, Makeup, Makeuptips, Prakisk tips, Skjønnhet, Sminke

Makeupartistenes lille hemmelighet

Kim Kardashian makeup

Det er en liten detalj som makeupartistene sverger til for å tilføre det lille ekstra til modellene og kjendisene de styler. Kim Kardashian (bildet over) f.eks er kjent for sin glødende makeuplook. Det er bare litt som skal til, men forskjellen det utgjør er stor. Stikkordet er highlighter!

Fremhev dine vakreste trekk med highlighter – så enkelt gjør du det!

Highlighter med ECO minerals

Bruker du mineralfoundation som grunnmakeup, velg en pudderbasert highligter slik som ECO minerals White Light Mineral Illuminate. Gå for ECO minerals Mineral Alchemy High Light Creme om du sverger til kremfoundation. Bruk ECO minerals Concealer & Angle Eco Brush til å påføre highlighteren slik som på bildet over. Resultatet er et mer våkent blikk, mer glød til huden og fremhevede kinnben og lepper!

Produktene kjøper du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Makeupartistenes lille hemmelighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.