Bli bevisst, Ernæring, Helse, Kosthold, Livsstil, Mat, Naturlig

Palmeolje er ikke bra

Er du en bevisst forbruker som sørger for at maten du spiser inneholder vegetabilske oljer? Det er bra at du er bevisst, men nå bør du følge enda bedre med. Vegetabilsk olje betyr svært ofte palmeolje, noe som absolutt ikke er bra for deg. På DinSide kan vi lese om den usunne palmeoljen som gjemmer seg under dekknavnet «vegetabilsk olje» eller «vegetabilsk fett» i veldig mange vanlige dagligvarer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Palmeolje er ikke bra

  1. Jeg lærte dette av ei jente som jobbet i helsekostforretning. Ikke nok med at det er dårlig for deg, årene dine og huden din, den er også svært miljøskadelig! For å få tak i palmeolje, hogger de ned trær i regnskogen! Forbrukerinspektørene krevde en gang i tiden påbud om å skrive HVA slags vegetabilsk olje som er brukt i produktene. Og jeg er enig. Takk for den flotte artikkelen! Den skal jeg bruke som inspirasjon i et innlegg om palmeolje på min blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.