Klikk.no skriver i dag om kjemikaliene som skader barnet. En konsekvens av alle kjemikaliene som man omgås med i hverdagen kan føre til tidlig pubertet og misdannelser hos barn. Klikk har også tidligere laget artikkel som omhandler den farlige kjemien i hudpleieprodukter.
Å prøve å leve så kjemikaliefritt som mulig er det vi brenner for. Her på bloggen vil vi spre informasjon og tipse om en grønnere, mer økologisk, miljøvennlig, helsevennlig og sunnere livsstil. Så følg med og del gjerne dine tanker ved å kommentere artiklene.
Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.