Baby og Barn, Babypleie, Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hva er grønt?, Kjemi konsekvenser, Kjemikalier i hverdagen, Livsstil, Mat, Miljøvern, Nybakt mor, Økologisk

Vi tipser om en grønnere livsstil

Klikk.no skriver i dag om kjemikaliene som skader barnet. En konsekvens av alle kjemikaliene som man omgås med i hverdagen kan føre til tidlig pubertet og misdannelser hos barn. Klikk har også tidligere laget artikkel som omhandler den farlige kjemien i hudpleieprodukter.
Å prøve å leve så kjemikaliefritt som mulig er det vi brenner for. Her på bloggen vil vi spre informasjon og tipse om en grønnere, mer økologisk, miljøvennlig, helsevennlig og sunnere livsstil. Så følg med og del gjerne dine tanker ved å kommentere artiklene.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.