Ernæring, Helse, Kosthold, Livsstil, Mat, Trening

Tilbake til hverdagen…

Desember er forbi og det kan for mange være vanskelig å komme i vanlig gjenge igjen etter mange utskeielser i julen. Heldigvis minner VG Netts sunnhetseksperter oss på hva vi bør spise og hvordan vi bør trene.

Kort oppsummert så bør man altså spise ofte (hver tredje til fjerde time), spise frokost hver dag, få i seg nok fisk, frukt og grønt. Videre så bør vi begrense kjøttinntaket, drikke bare litt melk hver dag og holde oss til grovt brød. Hva med hamburger og pølse? Ok, men kun en sjelden gang! Man bør drikke omtrent 1,5 liter vann om dagen og huske å ta tran hver dag. Når det gjelder trening bør man trene styrke to til tre økter per uke og kondisjon 30 minutter hver dag. Husk å tøye!

Sånn, nå vet vi det! Da er det bare å prøve så godt vi kan! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.