Bli bevisst, Drikke, Hårpleie, Klær, Kroppspleie, Mat, Økologisk, Shopping, Skjønnhet, Velvære

Spør!

Synes du det er vanskelig å finne økologiske produkter når du handler? Det er viktig å tenke på at butikkene baserer sine innkjøp etter hva kundene ønsker og hva de handler. Så i stedet for å bare handle de konvensjonelle varene når du egentlig ville hatt økologiske, er det viktig at du også spør betjeningen om de kan ta inn økologiske alternativer.

Hvis du fortsetter uten å spørre vil det neppe skje noen forandring. Derfor er det viktig av du som vil kjøpe økologiske varer spør betjeningen når du ikke finner det vi egentlig ønsker. På denne måten kan du også hjelpe til slik at flere får tilgang på økologiske varer.

Dette gjelder ikke bare i dagligvarebutikken, men også der du handler klær, kjøper sminke og hudpleie. Så folkens: Spør! Det skjer ikke noe om du ikke gjør det og hvis du ønsker bedre tilgang, er dette løsningen!

Har du etterspurt økologiske varer?
Hva sa betjeningen?
Og ble det bedre tilgang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Spør!

  1. Jeg har spurt! 🙂 Men de fikk det aldri inn da, drittbutikk.. Men synes butikker generelt er blitt litt flinkere på å ta inn økologiske alternativer, før fant jeg bare sånne super-spesielle ting, ikke alternativer til vanlig mat..

  2. Da jeg skulle handlet i en Meny butikk en gang hadde de ikke noe økologiske grønnsaker selv om de hadde skilt med priser på det. Man tenker jo at Meny har økologiske varer, men nei da. Jeg spurte betjeninge og de ble litt flaue tror jeg, de styret veldig frem og tilbake, så fikk jeg beskjed om at de ville få inn dagen etter 🙂 Så det hjalp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.