Drikke, Grønne godbiter, Oppskrifter, Økologisk, Raw Food, Sommer, Vegetar

Frisk og rask sommerdrikk

Butikkene tilbyr ferdige frukt og bærdrikker, men til skyhøye priser. Det aller beste er å lage sin egen drikk sånn som denne økologiske bærdrikken. Det er så enkelt og raskt, bare sørg for å ha basisvarene i hus. I denne drikken benyttet vi frossne bringebær, noen frossne blåbær og mikset sammen med eplejuice og litt sukker, økologiske råvarer. Stevia eller annen naturlige søtning kan selvsagt benyttes i stedet. Nytes i høye glass pyntet med en myntekvast fra urtehagen. God fornøyelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.