Bli bevisst, Ernæring, Helse, Kosthold, Mat

Enda en grunn til å lage maten selv

Når man lager maten selv, fra bunnen av, vet vi hva som er i. Man kan unngå e-stoffer, råvarer med sprøytemidler og usunne ingredienser. Men det er enda en grunn til at du bør lage maten selv, nemlig fordi du da har full kontroll på hygienen ved matlagingen. For dét er ikke alltid en selvfølge i landets restauranter og kiosker. Vi kan i dag lese på TV2 at det ble avdekket alvorlige hygieneproblemer på fastfoodsjapper. – Alvorlig og bekymringsfullt, sier Mattilsynet. Dårlig renhold og lav temperatur kan føre til sykdommer. Over halvparten av spisestedene og bensinstasjonene som ble kontrollert fikk påvist mangler.

Så folkens – lag maten deres selv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.