Hagestell, Mat, Naturmiddel, Økologisk, Urter, Vegetar

Steviaplantene høstes

Tolv flotte steviaplanter er nå høstet og bevart, her kan du se prosessen fra tørking til morting. På grunn av en del jord hadde bladene behov for grundig rensing. De ble badet og skylt utallige ganger til vannet forble klart. Bladene ble raskt tørket i en salatslynge. Det er et utrolig effektivt verktøy å ha! Deretter ble bladene fordelt på en stekeplate og satt i ovnen. Jeg brukte ettervarme etter å ha stekt noe annet, så jeg senket temperaturen til rundt 50 grader. Bladene tørket etter hvert inn og ble klare for å knuses. Morteren min hjalp meg med denne jobben og resultatet ble et grønt pulver, nøyaktig en desiliter.
Les mer om sukkerplanten stevia og hva den kan brukes til i en tidligere artikkel!
Hvordan bruker du stevia i pulverform?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Steviaplantene høstes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.