Green Spirit, Kroppspleie, Nyhet, Økologisk, Pomarium, Produktomtaler, Velvære

Snikgløtt: Pomarium Light Skin Caring Oil

Nå er det like før lansering av Pomarium, noe vi gleder oss utrolig mye til! Vi har allerede fortalt litt om serien og om hovedingrediensen, nemlig eple! Nå vil vi presentere et av de fem produktene i serien, nemlig krosppsoljen Pomarium Light Skin Caring Oil, som snart er å finne hos Green spirit!

Dette er kroppsoljen for deg som ønsker en fullverdig olje til ditt skjønnhets- og velværerituale. Og liker du duften av friskt eple bør du så absolutt lese videre!

Denne kroppsoljen booster virkelig fuktighet og næring til huden, den gir fullverdig pleie og motvirker dehydrering. Duften er til å spise opp! Den gir en sensasjonell blomsterfølelse på huden, og dufter som en frukthage i full blomst. Duftstoffene er selvsagt av 100% naturlig opprinnelse, og oljen er helt uten syntetiske tilsetningsstoffer. Konsistensen er fløyelsmyk og føles fantastisk på huden uten å virke fet. Huden gløder og stråler av skjønnhet etter å ha fråtset i de essensielle næringsstoffene fra denne kroppsoljen.

Nøkkelingrediensen i dette produktet er eplefrøolje som er kombinert med pleiende sesamolje og aprikoskjerneolje. Det gir et umiddelbart og langvarig resultat for en sunn og frisk hud.

Brukes slik: Spray oljen over hele kroppen og smør utover med lette strøk, med fokus på tørre områder.

Økologisk sertifisert av Ecocert
100 % av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse.
15,95 % av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

 

Liker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Snikgløtt: Pomarium Light Skin Caring Oil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.