Anti-age, Gode råvarer, Green Spirit, Hudpleie, Innholdsstoffer, Kosmetikk, Livsstil, Produktanbefalinger, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Wakame – superingrediensen for en ung og strålende hud!

Har du noensinne lurt på hvorfor japanske kvinner og menn har så vakker hud? Japanerne er kjent for sin unge og strålende hud som ser godt ut både morgen og kveld. Hemmeligheten ligger i en spesiell ingrediens som heter wakame.

Wakame finner man både i det japanske kjøkken, men også i hudpleieprodukter og sminke som japanerne bruker. Wakame er spiselig sjøtang som inneholder utrolig mye næring. Dermed er wakame utrolig gunstig for både kropp, hud og hår! Wakame som blir brukt i kosmetikken blir utvunnet og purifisert og kalles dermed wakame tangekstrakt.

Visste du for eksempel at wakame inneholder 15 ganger så mye kalsium som det melk gjør og er rikt på mineraler som jern, kalium og sodium? I tillegg inneholder wakame B-gruppe vitaminer som hjelper til med å lindre hudirritasjon. Det er også rikt på antioksidanter og frie radikaler, og blir dermed brukt som anti-age ingrediens i hudpleieprodukter. Et godt eksempel på et slikt produkt er Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care. Dette produktet nærer, lindrer irritert hud, er fuktighetsgivende og virker i tillegg som et anti-age produkt. Les mer om Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-ageing Eye and Lip Care her og les gjerne produktomtale her!

Som om ikke det var nok, inneholder wakame en spesiell substans som heter sulfert pilyfucose. Denne substansen beskytter huden fra skader forårsaket av UV-stråler og forurensing. Denne substansen finner du i produkter som Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation og Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Day Face Cream.

Selv om wakame har alle disse fantastiske egenskapene, er dog hovedgrunnen til at wakame er en japansk skjønnhetshemmelighet dens egenskap til å hindre hyaluronidase-funksjonen. Hyaluronidase er et enzym som finnes i kroppen som hjelper til å bryte ned hyaluronsyre – noe som er svært ugunstig for huden! Hyaluronsyre er nemlig utrolig viktig, for har man ikke nok av dette, vil hudens elastin- og kollagenfibre miste styrke og evnen til å holde på fuktighet i huden. Kort oppsummert kan man si at jo mer hyaluronsyre du har i kroppen, jo yngre ser huden din ut.

Wakame hjelper til med å opprettholde en ung, glatt og strålende hud. Det er nettopp derfor japanske kvinner har utnyttet denne superingrediensen i århundrer!

Wakame tangekstrakt er en nøkkelingrediens i alle produktene iHot Spring Flower-kolleksjonen til Terre d’Oc. Ta en titt på produktserien i Green Spirits nettbutikk ved å klikke på linken over.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Wakame – superingrediensen for en ung og strålende hud!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.