Arrangement, Green Spirit

Disse får gratisbilletter til Health & beauty neste helg!

For tre uker siden spurte vi om noen av dere hadde lyst på gratisbilletter til det store Health & Beauty arrangementet neste helg (10. – 12. februar) på Norges Varemesse. Alle som la igjen kommentarer hadde så gode grunner til å besøke standen vår at vi gir bort billetter til alle sammen. Disse får billetter tilsendt i posten:

  • Linn Jeanette
  • Catharina
  • Kristine Norsted (mailen vår nådde ikke frem til deg (feilmelding), fint om du kan maile postadressen din til post@greenspirit.no slik at vi kan sende deg billettene)
  • Ranveig Lie

Velkommen til Green Spirit på stand B 05-07 – en heløkologisk oase av grønn skjønnhet og velvære! Vi har gode messepriser og spennende nyheter å vise dere!

Mer info: Health & Beauty Scandinavia samler markedets ledende leverandører for å gi en oversikt over tjenester, nyheter og trender fra inn- og utland. Messen er en kombinert fag- og publikumsmesse hvor fredag 10. februar er lukket bransjedag, mens det på lørdag 11. februar og søndag 12. februar åpnes for publikum.

Det blir mange spennende stands, nylanseringer, workshops, konkurranser, show, underholdning og prisutdelinger. Parallelt med Health & Beauty arrangeres Fitnessmessen og Helsemessen. Dette blir en helg du ikke kan gå glipp av!

Åpningstider
Fredag 10.02.2012: Bransjedag 10 – 18 (lukket for publikum)
Lørdag 11.02.2012: Bransjedag 10 – 18 (åpent for publikum)
Søndag 12.02.2012: Bransjedag 10 – 17 åpent for publikum)
Billettpris kr 200,-

 Håper å se mange av Grønn & Skjønn leserne på standen vår!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.