Gode råvarer, Hårpleie, Hudpleie, Kroppspleie, Naturlig, Økologisk, Skjønnhet

Aloe Vera – vidunderplanten for hud og hår!

Aloe Vera er en fantastisk medisinplante for både hud, hår og helse som har eksistert i hundrevis av år og som stadig blir mer og mer populært. Med sine naturlige egenskaper som beroliger sliten hud, mykner hår og har antibakterielle egenskaper som kan få bukt med både akne og uren hud, er det en plante som blir brukt til å hele mange hud- og hårproblemer. Og det beste av alt? Økologisk aloe vera som du finner i mange av produktene til Green Spirit er langt mer kraftfull enn konvensjonelt dyrket aloe vera!

Fordi aloe vera-planten er rik på mineraler som magnesium, selen og sink, proteiner, aminosyrer og vitaminer som vitamin A, B og C har aloe veraen evnen til å motvirke aldring av hud og er med på å lindre irritert hud og solskader. Sinken og proteinene som planten inneholder er med på å forebygge hårtap og styrker håret helt ned til tuppene. Det er ikke noe rart i at denne planten blir kalt en medisinplante!

For å få mest mulig ut av aloe vera-produktene du benytter deg av er det først og fremst viktig å velge produkter med økologisk aloe vera, som vi allerede har nevnt. Det er nemlig her du finner den mest kraftfulle og mest næringsrike aloe veraen. Alle produktene hos Green Spirit som inneholder aloe vera kommer heldigvis fra økologisk dyrket aloe vera, så her er det ingenting å bekymre seg for!
De fleste eksperter anbefaler også at man bruker aloe vera på hud og/eller hår minst to til tre ganger i uka. Hårpodukter som Less is More Aloe Mint Volume Shampoo og Less is More Aloe Mint Volume Conditioner er produkter som er så potente og gjør så godt for hår og hodebunn at de helst burde bli brukt hver dag.

Er du på leting etter kvalitetspleie for hud, og da spesielt underarmer som gjerne er litt sensitive, er det lurt å bruke et produkt som inneholder aloe vera ettersom det er spesielt godt for sensitiv hud og hud som lett kan bli irritert. Både Acorelle Fresh Care Deodorant og Acorelle Hair Regrowth Minimizer Deodorant inneholder aloe vera som tilfører fuktighet og lindrer sart hud. Det samme gjelder for alle Acorelle sine voksstrips. Utrolig effektivt for både underarmer, armer, bein, ansikt og underliv!

Flere fantastiske produkter fra Green Spirit som inneholder aloe vera:
Less is More Tangerine Curl Balm
Less is More Proteinspray
Less is More Mascobadogel
Acorelle Baby Cleansing Water
Acorelle Shower Gel Tea Garden
Acorelle Shower Gel R of Rose

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.