Bli bevisst, Kosmetikk, Livsstil, Miljøvern, Økologisk, Uncategorized

Helt grønn på økologisk kosmetikk?

Helt grønn på øko-kosmetikk?

Hvorfor bør man velge økologiske pleie- og skjønnhetsprodukter? Er ikke vanlige produkter bra nok?

Er du en av de som alltid rasker med deg en sjampo fra dagligvarebutikken når du er ute å handler, eller kjøper dyre kremer fra parfymeriet og tenker at dyrt er bra, eller kjøper såpe fra apoteket fordi du tenker «apotek = trygge produkter»? Er du av de som kun leser det med stor tekst slik som «Mild for huden» eller «Inneholder økologisk arganolje» og derfor konkluderer med at produktet er av den beste sorten?

Da vil vi invitere deg til å lese vår grønne guide til kosmetikk!

I denne guiden kan du lese mer om hvorfor du bør velge økologisk når det kommer til pleie- og skjønnhetsprodukter. Du kan lære mer om de farlige stoffene som finnes i konvensjonell kosmetikk, og hva økologiske produkter inneholder. Vi gir deg også et innblikk i økologisk sertifisering og hva det innebærer, og vi hjelper deg i gang med å bli grønn og skjønn!

Med dette innlegget ønsker vi IKKE å gi noen form for dårlig samvittighet, vi vil bare dele vår kunnskap i den tro om at alle kan gjøre litt mer både for seg selv og for miljøet!

Del gjerne link til guiden med dine venner og bli med på å skape en sterkere bevissthet rundt det vi smører på oss hver dag, og det som skylles ut i sluken og videre ut i naturen – hele tiden. Vær med å ta et standpunkt og bidra til en sunnere livsstil for deg selv og ikke minst dyrene som lever i naturen.

Guiden finner du oppe i menyen her i Grønn og Skjønn bloggen!

Ha en strålende fin helg og takk for at du deler !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.