Dyrevelferd, Grønne godbiter, Helse, Kosthold, Mat, Oppskrifter, Vegansk, Vegetar

Grønn smoothie

Denne deilige smoothieoppskriften deler vi fordi den er så ufattelig god for kroppen med masse fin næring. Denne er også velegnet for veganere. Smoothien er full av antioksidanter og vitaminer, virker vanndrivende og bidrar til fin hud.

Du trenger:

  • 1 banan
  • 1/2 avocado
  • 1 eple
  • 1 pære
  • 1 stang av stangselleri 
  • 1/3 agurk
  • 2 håndfuller babyspinat
  • 1 liten håndfull persille

Frys gjerne bananen på forhånd i fryseren, da blir smoothien kald og god. Del opp all frukten og legg alle ingrediensene i en blender, eventuelt bruk en stavmikser for å blande det sammen. Kjør blandingen til du får en glatt smoothie. Enklere blir det ikke, dette er en perfekt måte å få i seg mer frukt og grønt!

Å bevege seg inn på et mer vegetarisk/vegansk kosthold er ikke bare bra for dyrene, men for deg og miljøet også. Lurer du på hvorfor du bør kutte ned på kjøtt? Les gjerne et av våre eldre innlegg HER som forklarer hvorfor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.