Kosthold, Mat, Oppskrifter, Vegetar

Sunne vegetariske minipizzaer

IMG_3596

Lyst på pizza en kveld? Nå kan du lage en sunn variant, som i tillegg er vegetarisk og superenkel å lage.

Du trenger:

  • Speltlomper
  • Kikerter
  • Ost
  • Rosenkål
  • Hakkede tomater
  • Sjampinjong

Start med å dele rosenkålene i to og ta av det ytterste skallet. Ha litt olje på de, og stek i ovnen på 200 grader i en ildfast form i ca. 10 minutter. Imens du gjør dette, kutter du opp sjampinjong og steker dette og kikertene sammen i stekepanna. Krydre med paprikakrydder og litt pepper. Legg speltlompene på en langpanne, og smør hakkede tomater over. Fordel kikerter, sopp og den ferdige rosenkålen over lompene. Legg til slutt ost på toppen, og sett pizzaene inn i ovnen igjen. La det hele stå til osten har smeltet og lompene kjennes litt stive ut. Sunt og godt, og kan spises med god samvittighet i uka! Ha gjerne avocado som topping.

Neneva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.