Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, ZAO

Kari tester ZAO Makeup!

Vi er så heldige å ha Kari Jakola til å gjøre den første omtalen av ZAO Makeup!

Kari er en 44 år gammel livsglad dame fra nord som bor med mann og barn i Tromsø. Hun er kabinansatt i Widerøe, og i tillegg jobber hun som selger for Green Spirit. Kari er opptatt av rene og økologiske produkter og nå har hun hatt gleden av å teste nyheten ZAO!

ZAO er en serie 100% naturlige og økologisk sertifiserte makeupprodukter. Her benyttes aktive økologiske ingredienser slik som silika fra økologisk bambus som delikat forskjønner huden ved å pleie og regenerere den. Samtidig som huden pleies på beste måte, fremheves dine vakreste trekk med fantastiske farger og konsistenser. De innovative produktene har den mest stilfulle, naturlige og moderne presentasjon, ekte bambus!

ZAO makeup

Kari tester:

Jeg startet med å påføre Light Complexion base 700 som fungerer som en primer (krukken med det hvite innholdet på bildet). Deretter gikk jeg over med Silk Foundation 702 etterfulgt av et lett lag med Compact Foundation 730. For å lysne opp omkring øynene brukte jeg Light Touch Complexion 722. Den virker både dekkende og er fin til bruk som highlighter. Jeg strøk ett lett lag Comptact Blush 325 på kinnbeina med ZAOs Blush Brush.

På øynene påførte jeg Matt Eye Shadow 202, samt Matt Eye Shadow 203 nede på øyelokket med ZAOs Eye Shadow Applicator. På midten tonet jeg de to sammen. Jeg brukte Structuring Mascara i sort.

På leppene påførte jeg Matt Lipstick 470. Jeg bruker alltid ett tynt slør med Shea butter almond (fra terre d’Oc) på leppene før jeg benytter lipstick/lipgloss. Til dette formålet har også ZAO en Lip Stick Balm som fungerer på samme måten.

Kari Jakola

Konklusjonen:

Jeg likte produktene virkelig godt!

Jeg har flydd i snart 20 år, og har en ganske tørr hud. Så for meg passer flytende foundation aller best. Det la seg pent og var lett å jobbe ut. Den hvite basen var nydelig! Duften var også behagelig, og produktene er svært estetiske!

Skyggene satt som spikret hele kvelden uten å stripe seg. Mascaraen var lett og legge samt at den ikke klumpet seg. Blushen hadde lett skimmer, og fargen var delikat. Leppestiften var behagelig og myk, og den satt veldig pent.

Jeg gleder meg stort til å prøve flere av disse lekre produktene. 

Driver du klinikk eller salong og vil forhandle ZAO, ta kontakt med Green Spirit for mer informasjon.

Klikk her for å lese mer om ZAO og se utvalget!

 

Tusen takk til Kari Jakola for flott omtale og vakre bilder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Kari tester ZAO Makeup!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.