Bli bevisst, Ernæring, Helse, Kosthold, Livsstil, Mat, Økologisk

Økomat på menyen

Nå som vi har fått dokumentert at økomat er sunnest, er vi ekstra glade for å lese på Klikk.no at det er blitt en eksplosjon av økologiske spisesteder i Norge. I økoguiden for 2008 kan du til sammen velge i mellom 235 spisesteder, butikker, festivaler, overnattingssteder og gårdsbutikker over hele landet som tilbyr god og økologisk mat. Så skal du på biltur i Norges langstrakte land i sommer, sørg for å stoppe innom der de tilbyr økologisk. Bon appetit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.