Drikke, Dyrevelferd, Ernæring, Kosthold, Livsstil, Økologisk

Velg økologisk melk

Som vi tidligere har skrevet her i bloggen har ny forskning konkludert med at økomat er sunnest. På tv2.no kan vi lese at forskningsprogrammet også tok for seg melk. Melken ble analysert for en rekke ernæringsmessig gunstige stoffer som vitamin E og flerumettede fettsyrer. Disse ble funnet i større mengder i økologisk melk, sammenlignet med melk fra gårder med vanlig melkeproduksjon. Ifølge undersøkelsen er disse forskjellene særlig store om sommeren, og forklares delvis med den store andelen av beite i økologisk melkeproduksjon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.