Baby og Barn, Drikke, Ernæring, Kosthold, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips

Økologisk skolemelk til høsten

Til høsten blir det to typer økologisk melk i skolemelkordningen. I tillegg til økoloisk lettmelk, lanseres økologisk melk med bringebærsmak. Bringebærmelken er laktoseredusert og ekstra varmebehandlet slik at den har lengre holdbarhet.

Mange personer i Norge tåler ikke vanlig melk og derfor vil laktosereduksjon være en god løsning for at flere kan drikke melk. Den nye økomelken til Tine vil ikke bli tilført sukker, søtningen av melken kommer gjennom laktosereduksjon og av søte bringebær.

Oikos oppfordrer foreldre til å velge blant økomelktilbudene fra Tine. De har sammen med flere instanser jobbet i årevis for at økologisk skolemelk fra Tine skal tilbys til hele landet. Med dette håper vi at mange vil velge de økologiske alternativene slik at tilbudet kan opprettholdes!

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.