Alphanova, Bli bevisst, Green Spirit, Hudpleie, Solbeskyttelse, Vinter

Nødvendig med solkrem om høsten?

Nå som vi er i en sommer/høst-overgang er det mest naturlig å pakke ned bikinien, parasollen og solkremen, og begynne å lete frem allværsjakken, gummistøvlene og kuldekremen. Selv om dette er ganske fornuftig er det en ting du ikke burde pakke ned i høst – nemlig solkremen!

Selv om det er september og høst, betyr det ikke at du ikke kan bli solbrent og det er derfor viktig å påføre en solkrem med minst SPF 15 regelmessig gjennom hele dagen.
Dette er fordi hodebunnen lett blir solbrent; spesielt hvis håret ditt er lyst og/eller fint. Uavhengig av hårtypen og -fargen din, burde du alltid beskytte håret ditt ved å bruke en beskyttelsesspray som for eksempel Less is More Proteinspray; den er spesiallaget for fint hår og hjelper til med å holde håret sterkt og friskt selv i høstkulden. Andre ting du kan gjøre er å dekke til håret med et skjerf, en lue, hatt eller hette når du er ute.

Det aller beste tipset for å beskytte seg mot solen både sommer, vinter, høst og vår er å bruke solkrem. Så klart med visse forbehold – det er ikke vits i å smøre bein og armer når de er tildekket om høsten, men ansikt, nakke, hender og andre områder som er eksponert for sol er viktig å beskytte. Husk også at den største årsaken til rynker er nettopp soleksponering, så dette er også en god grunn til å bruke solfaktor hele året.

Heldigvis får du all Alphanova solpleie hos Green Spirit. Dermed er det gunstig for både deg og de minste å handle økologisk solkrem også i høst!

Her, her og her kan du lese mer om trygg solpleie. Plukk opp noen tips og bruk dem også i vinter- og høstkulden!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.